Tuesday, 30 November 2010

purple with love

hubby and i attended a reception of butet & najwa last sunday and i was so amazed with the beautiful purple wedding that made me fall in love with purple even deeper. it was actually the groom's side and butet is my husband's good friend. i never expect that a man would choose purple for a wedding but this guy did. hahaha i was sooooo happy. my close friends know how much i love purple :)

the reception is one of the best. the food, the decor, the bride, all are gorgeous. the solemnization and the bride's side reception must be great too im sure. im wishing them a happy marriage insya Allah.

wedding thing is beautiful right?i myself would love to surf on wedding videos and photos by others. they are just soooo lovely. and i pray that each marriage would be as lovely as that forever. and same goes to mine. insya Allah :)

Wednesday, 24 November 2010

pindah, belajar

selain daripada keje2 terakhir di pejabat, itulah 2 perkara yg bermain di fikiran saya skarang. insya Allah my last day kat office will be on friday 10.12.10 dan insya Allah on sunday 12.12.10 saya akan move to KL. semoga dipermudahkan ya Allah.

and you know what? it is like we are starting all new again. yup we have been married for 9 months but we are long-distance husband and wife who meet only on weekend, or if we are lucky, we manage to spend more days for public holiday. Alhamdulillah now we get to make a better (insya Allah) change for our marriage and future and i am so thankful to my husband for his support and courage to lead our life to a better path.

so now, i can't stop thinking or imagining of how our future life would be. i think on how to rearrange our furnitures, how to get all our stuff at pekan transfered to our home in KL, and in a few minutes later i can start thinking of going to class on my own, the assessments, the assignments, bla bla bla that i could not put clearly on list, well i actually dont have to. maybe i am too excited that i forget that insya Allah things will be good when the time comes. insya Allah. i am going to have my husband by my side all the way and everything will be fine then (of course with doa).

oh it's 11 pm now and i still need to make a progress on my packing project and need to prepare the form for medical check up. so, till then. do pray for me ya?

Monday, 8 November 2010

tips letak

jawatan.

eh bukan. tips utk tulis surat letak jawatan. mesti mengandungi 3 perkara berikut:

  1. tarikh terakhir kerja/tempoh notis
  2. sebab mengapa berhenti
  3. aspek positif semasa bekerja dgn majikan sekarang dan doa maju jaya

mine is ready. and i'm going to make a move. please pray for our best k.

Monday, 25 October 2010

by Lao Tzu

"being deeply loved by someone gives you strength; loving someone deeply gives you courage"

Monday, 18 October 2010

we have made the decision

but i will write about it later
we both are working on it now

ya Allah
rahmatilah
lindungilah
seluruh perjalanan kami

hanya pada-Mu ya Allah

Tuesday, 12 October 2010

kill the time

i am so not into writing these days. nothing to write about because i do prefer to keep worrying about a few things now. writing never seems to be the best therapy this time. sad.

well, the good thing is i still manage to entertain myself with some activities that really help me kill the time. beading is my new addiction now. i would rush back home after work just to work with my little beads having nobody to stop me except the backache after hours. the beading doesn't have to be grand. just a simple and sweet one would make myself happy.

and i start baking too. i started with chocolate cake inspired by mom in law. so i search for other cake to try and caramel cake looks good. let's give a try yeah?



well yup writing did not help much this time. pen off.

Wednesday, 22 September 2010

i read my previous blog and found this entry


My Love Story:10 of many

Saturday, March 10th, 2007
1) at pizza, he passed me his wallet asking me to pay the bill at counter.
2) wanted to have fresh orange for breakfast, but no parking. i volunteered to buy. i was about to get out from the car when he asked. "ade duit?"
3) she: aman, pedasla..
he: meh aman makae..
4) did a little shopping to buy birthday present for mak. our eyes stuck on something nice which we decided to buy. he suddenly opened his wallet telling me, "jap, tgk duit cukup tak.."
5) he complained his back to me.
6) i will automatically hit the channel that he is watching at the time, right after receiving his msg of any excitement show on TV. i will watch even for short. even bola.
7) he kept me informed of any movie on TV in which my interest, via msg. so that i could watch as well.
8) we meet each other so very seldom. once we met, there’ll be no fighting, even a tragic waiting happened before the meeting.
9) there will be two feelings in one meeting; i’ll be very2 happy at the very moment our eyes met, and it turned sad when we had to make our very own move at the end of the day.
10) he is the only friend, the only boyfriend, the only man in my own world, since the day one i learnt about LOVE, until now. so tell me, how am i going to wake up without seeing him flying in my head every morning everyday??


Tuesday, 10 August 2010

selamat menyambut ramadhan Al-Mubarak :)

betapa saya rindu suami saya sekarang.
dia yg selalu buat saya ketawa.
yg selalu menyayangi.
yg selalu mencintai.
yg selalu memahami.

kadang-kadang,
kami ibarat sahabat paling karib zaman kanak-kanak.
saya suka begitu :)

saya ingin ingat saat bahagia ini sentiasa.
kerana bahagia seperti inilah yg saya sentiasa mahu,
buat kami berdua.

suami saya pesan,
kita mesti selalu berdoa,
demi kebahagiaan ini.
insya Allah.

Alhamdulillah,
Ramadhan ini satu lagi kesempatan.
moga Allah sentiasa merahmati.

Tuesday, 27 July 2010

Thursday, 22 July 2010

sama-sama

hujan renyai-renyai di luar sana. mujur saya tapau kopi o panas sblm naik ke office tadi. dlm suasana macam ni, saya tidak berminat melakukan tugasan lain. lantas saya duduk menekan-nekan keyboard mencari sesuatu yg menarik utk dibaca. saya ke yahoo mail. oh bagusnya, saya mendapat email drd suami tersayang yg ingin berkongsi artikel. tajuknya? haha. 'hukum isteri meleteri suami' :) terfikir saya seketika pernahkah saya meleteri suami saya. haha leter2 manja mungkin.

ok jom nk share. saya quote sket je keh :)

ia ttg suami isteri sama2 keluar bekerja (SAMA-SAMA ok!) tapi balik umah isteri je yg kena buat semua keje rumah. kalu isteri dah penat of course emosi lebih haruslah berleter. kita kan kaum yg kaya dengan emosi. hamba Allah yg lemah pulak tu :) hmm tapi utk saya, memandangkan kami suami isteri hanya jumpa pd hujung minggu, saya tak pernah terkejar2 mengurus kerja rumah sebaik pulang dr kerja. belum merasa huhu. tapi Alhamdulillah, hujung minggu pun suami saya byk membantu. thanks so much to him.

saya pasti sgt2 setiap isteri akan seronok sgt buat kerja rumah kalau tak rasa keseorangan. penat mmglah, tapi kalau mengingatkan suami yg baik hati, isteri pun jadi sejuk hati kan?

dan, dgn melihat perkahwinan sbg medan utk mengumpul bekalan ke akhirat sana, insyaAllah kita boleh bersabar melakukan tugas harian. insya Allah, peringatan seperti inilah yg kita perlukan dari masa ke masa utk meneruskan hidup dgn baik. saya pernah terbaca, 'jika setiap suami isteri bersaing sengit utk mengumpul pahala ke akhirat kelak melalui perkahwinan mereka, tentu tiada derita dlm rumahtangga-itulah hikmah perkahwinan'. Subhanallah. semoga kita semua memperoleh kekuatan itu.

Ini pun saya petik dr email suami saya tu;

'bagi kaum wanita & lelaki yg sudah berumah-tangga, marilah sama-sama belajar saling tolong-menolong meringankan beban pasangan kita'.

bak kata wonderpet, apa yg pentingg, kerjaaasamaaa. hehe. dulu pun lepas kawin nenek saya selalu sgt pesan, 'ppakat molek la..' dgn erti kata, bermuafakatlah sesama suami isteri. rumahtangga sendiri kan. setiap perkara boleh bwk berbincang tapi kdg2 komunikasi plak yg jd masalah. suami isteri haruslah bulih kecek-kiro kan? ;)

cinta, sayang, simpati, belas kasihan, memberi, menerima, memahami, komunikasi. that's when two becomes one kan.

Islam pun ada garis panduan kan. banyaknya kena belajar.


Wednesday, 30 June 2010


syukur ya Allah
atas segala rahmat dan kasih sayang-Mu
syukur ya Allah
atas kebahagiaan yang Engkau limpahkan buat kami
syukur ya Allah
atas segala rezeki yang Engkau kurniakan

ya Allah
sesungguhnya rahmat-Mu melangit luas
sehingga ujian dan kesulitan yang kami hadapi
kelihatan terlalu kecil

namun ya Allah
sebagai hamba yang lemah dan lalai
kami tetap memohon pada-Mu
agar dikurniakan kekuatan utk terus melayari kehidupan ini
utk menepis saat-saat gusar
yang kekadang menguji hamba-Mu ini

kami memohon ya Allah
berikanlah kami kekuatan
eratkanlah ikatan kami
satukanlah hati kami
jadikanlah kami orang-orang yang sabar
dlm menjalani kehidupan di dunia-Mu ini

ya Allah ya Rahman ya Rahim



Thursday, 17 June 2010

pemanduan sebuah perjalanan

ada pemandu
sangat yakin dgn laluannya
memandu ibarat dilitar
potong sana potong sini
ada satu destinasi yg dikejar
atau sekadar melepas geram
atau mmg jenis darah panas tak peduli org lain

ada pemandu
tak yakin berada dilaluannya
memandu perlahan sekadar ditepi jalan
takut
baru belajar

ada pemandu
memilih memandu perlahan
memandu di tepi dgn tujuan memberi laluan kpd org lain

ada pemandu
konsisten dan sederhana pemanduannya
dia yakin dan berada di laluannya
sekadar selesa dan tenang di laluannya

pemandu-pemandu ini
mungkin berubah pemanduannya
mengikut destinasi dan perjalanan
yg tertulis utknya pd ketika itu

hari ni
saya sekadar jadi pemandu
yg perlahan dan konsisten
malah saya lebih gembira jika lampu merah di hadapan
tenang dan relax
kerana itulah keperluan utk perjalanan saya
ketika ini

dan
saya tetap berada di laluan saya

Thursday, 10 June 2010

it was a happy moment


4June2010
akad nikah





5 June 2010
peach reception


hehe..still dpt ucapan 'selamat pengantin baru' and jumpe tetamu2 yg tak sempat jumpe hari tu..soalan default utk saya spnjang hari tu : 'dh ade isi ke blom?'..saya pon masih tggu :)




personally saya suka gambar ni..lawaKING of the family..they made a good team..sempat men futsal waktu mlm lepas majlis dgn cousin2 lain..i'm happy to see them together..walaupon at first saya rasa renggang ngn suami saya (perasaan karut)..tapi biasa lah bile dh kumpul ramai2..masing2 ade keje byk tuk kenduri..penat lagi..dan pd sesetengah perkara..men and women lain agendanya..hehe..saya dh faham tu :)

wedding kakak saya hari tu mmg sgt2 memorable..bilalah dpt berkumpul ramai2 lagi..raya pon belum tentu kot..sbb masing2 kebanyakannya dh kawen..ade 2 side family..apepon semoga ikatan kekeluargaan ini erat selamanya..dlm limpahan kasih sayang dan rahmat Allah insya ALLAH :)


now i'm in KL..amik cuti Khamis & Jumaat..rehat dan rawat dan rindu



*more photo here


Tuesday, 8 June 2010

pertama kali dlm hidup
dekat tapi terasa jauh
renggang

sedih
semakin sensitif
mudah menangis
seperti bersendirian





jauh atau dekat
saya mahu rasa dekat
seperti selalu


saya perlu cuti

Monday, 31 May 2010

pure & shine



1) cantik kan jam di atas? kan kan kan? :) :) :)

2) saya & husband akan cuti bermula khamis ni tuk balik kampung. hari selasa baru masuk ofis. kakak saya kawen. soooo can't wait. there'll be a big gathering on the love day. raikan cinta. kisah cinta kakak saya. Alhamdulillah akhirnya kakak saya bertemu dgn seseorg yg btul2 komited terhadap cinta, the man who wins :)

3) nanti saya akan jadi pengantin lama dlm keluarga. tapi saya tak kisah. itu tak ubah apa2. saya tetap gembira utk diri saya. saya tetap cinta, makin cinta :)


Monday, 24 May 2010

nota utk suamiku

just imagine that i'm the one who sings the song (pls ignore the sumbang-ness hihi) 'ku ada kamu' (andai hari esok lalalalala..)..(i hope) u'll eventually like the song..bcos it's actually a meaningful lyric..so next time..whenever wherever..sudikan dgr smpai habis lala ;)


Di kala ku kehilangan di dalam kegelapan,
Kau suluhkan sinar petunjuk,
Di kala ku kesedihan,
kau ukirkan senyuman,
Dengan penuh sabar memujuk,


Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh.

Andai hari esok langit akan runtuh,
Tabahlah menjunjung bersamaku,
Andai hari esok dunia gelora,
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu.


Di kala aku tak pasti,
Kau tampil dengan berani,
Membimbing agar lebih yakin,
Dan bila hidup penuh soalan,
Kau berikan jawapan,
Melengkap semua kekurangan



Lalalala..:)

*many2 years back, now and hopefully always
AMEEN

Tuesday, 18 May 2010

i'm actually not in a good mood..since the past few days..a feeling that i tried hard to blow away few years back seems to come again..sigh..keep on fighting..shhuuuuhhh..

life has taught me many ways to stay strong..so why should i be in this kind of state..no no i'll try..smile and cheer up..

see tonight i've added a remind-me-of-my-husband song to this blog :) i was actually searching for 'cinta tiada akhirnya' by jacklyn victor when i found this lovely beautiful song..and i just love it for the very first time i listen to the song..really do..feeling abg!

talking about abg aka darling husband..he turned 27 yesterday..and for the first time i able to wish him live with a birthday kiss haha ;) a memorable one..i wanted to buy him seluar keje at first but we could not find any of his size..and how tolerate my husband..he brought me to a store that offer a lower price..hehe..but too bad that none of the size could make him comfortable with..

so..i ended up with a simple magic (hihi we love this word)..online prepaid reload for my husband hehe..next time kita usha dockers keh ;)

see..i just managed to smile and laugh thank God..so can't wait this weekend..and i wish for another happy moments to come..insya Allah..

Wednesday, 12 May 2010

excited sekejap

12 mei 2010..eh..dh 3 bulan aman & ani kawen..Alhamdulillah :) hari ni jgk saya terima satu surat dari HQ; PERMOHONAN PERTUKARAN TEMPAT BERTUGAS..sgt excited that i thought my permohonan dh lulus..rupenye pemberitahuan bhw permohonan saya dah diterima dan dlm proses..takpelah..sekurang-kurangnya ada respon di situ..:)

sekurang-kurangnya jgk saya mendapat satu nama yg saya boleh rujuk utk follow-up permohonan saya..sebelum ni saya hanya disambung ke sana ke mari melalui telefon..Cik Sinarsinari..very nice name kan? ;)

semoga ada sinar utk saya juga satu hari nnt..utk kami..

Monday, 3 May 2010

the caramel is sweeter than me!

the last time i made caramel puding myself was awal 2000-an..(cane nk bace tuh?)..hihi..that was the time when i was still staying with my mom..so i got her help around..

and it's almost 10 years now that tonite i try to experiment the puding again..haha..i called mom this evening while 'browsing' the ingredients at mini market..just to refresh some steps and sukatan..hihi but i think i still need to adjust here and there..next time..

so now i'm waiting to see the end product..30minutes more maybe..and i can start smelling the sweetness..

oh can't wait..


"i cook something i like.." -anna olson

a.m.a.n.i




Mia Sara Nasuha
and she's 4 years old

i juga nk dedicate this cute little face pd sesape saje yg tgh pregnant,
boleh? ;)

~walopon gamba dikutip dr page org len~



Thursday, 15 April 2010

Yang Terindah



Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah


OST Adamaya
by Dakmie

Sunday, 11 April 2010

i see u everywhere now

i stepped into the house
without you by my side

oh it's empty now
but still i see u everywhere
sitting next to me watching tv
sitting next to me surfing webs
sitting next to me enjoying meals

i see u everywhere
i wish that i can hug u now
because i just started crying
i wish i can call you now
but i don't want you to hear my sad voice

drive safe dear
till we meet again

i miss you so much


8.32pm
sunday april 11


*hubby usually drive back to KL on Monday morning after solat Subuh but due to a course that he needs to attend tomorrow, he has to drive back this late evening.


***


u just called me :)
1 hour and half to go
drive safe :)



9.40pm
sunday april 11


Thursday, 8 April 2010

belum. saya belum pregnant. entri ini sekadar utk berkongsi :)

saya semakin dpt merasakan betapa mendalamnya kasih seorang ibu terhadap anak. belum pun disahkan mengandung, seorang wanita yg mahu bergelar ibu sudah tertarik dgn pelbagai info berkenaan kehamilan, bayi dan anak. apatah lagi bila sudah disahkan berbadan dua nanti. segala pemakanan, tingkah laku, kata2, atau hampir apa saja tentu sekali mahu dijaga dgn baik dan diberi perhatian khusus. bukan utk diri sendiri, tapi utk anak yg dikandung. betulkan para ibu? :) saya cukup yakin, kasih sayang seawal dan sedalam inilah yg memberi kekuatan kpd para ibu utk terus melalui saat 9 bulan kehamilan dan seterusnya membesarkan anak, mendidik anak sehingga anak tersebut mampu memiliki dan melalui kehidupan sendiri, kehidupan berdikari.

saya belum pun seorang ibu, tapi sedikitnya saya mula memahami kasih seorang ibu. ini salah satu hikmah perkahwinan mungkin. kita diberi ruang utk terus meneroka kehidupan yg ditentukan Allah ini. sekurang-kurangnya kita mahu memahami dan mendalami bagaimana satu kehidupan itu boleh bermula dan bermula. indah. kagum. Allah Maha Bijaksana. Maha Agung.



terus berdoa.

p/s: kasih ayah tak kurang hebatnya.

Wednesday, 24 March 2010

life goes on!

we might be hurt at anytime simply by something that we never expect and we never know on whom to put the blame. eventually we just have to realize that we ourselves are in the best position to protect ourselves from getting hurt by at least forgetting. well at least, but totally forgetting is hard. but every hardship is followed by ease, kan? life needs to move on. and for that reason, we need to fight.

see, understand and learn.

Tuesday, 23 March 2010

Thursday, 18 March 2010

i just want to fall in love
everyday

















hey,
mari bercinta!

Tuesday, 9 March 2010

kalau la saya bleh amik gamba ayam masak merah yg saya masak tadi..tapi sony ericson saya dh rosak..dan saya tak punya kamera..kalau x bleh upload kat sini..kasi bersemangat skit :) esok nk masak ape ye..something berkuah pulak maybe..hehe..i'll surf later :)

lately saya tak makan nasi for lunch..kebiasaan terbaru..saya hanya makan nasi lemak di waktu pagi..mamam kuih anytime i feel like kat office..skip my lunch and as the result sgt kelaparan di mlm hari..as the result jgk saya abiskan seperiuk nasi (seperiuk bersamaan 1 cup beras) seorg diri mlm ni ngn 3 kali tambah..makan pkul 9.30 mlm lak tuh..pekena milo ais lak tuh..hoho..tak leh amal nih..esok kena lunch..kasi balance..

anyway..i have something in my mind now..taste saya sebenarnya ala2 kanak2..xtahan pedas..suka yg manis2..very kontra ngn my hubby yg sgt suka pedas dan kurang manis..cane nk ejas tu?


hubby, i know you are reading..cane nk ejas mm? :)

Thursday, 4 March 2010

oh cooking!

cooking & I? we are not yet best friend. but i'm trying so that we can be :)

still remember that i was sooo in love with cooking back in 2001. i wanted to cook almost everything almost everyday. i surf recipes, i buy recipes collection, i read recipes column in almost all magazines, i myself even write a copy for my own from any source i found. and i cook. trust me! haha but that didn't last long. i tend to forget all the passion for cooking that i have in me once i furthered my studies at college and uni. and i give up. that's it, GIVE UP.

now i'm trying to tell myself to start new. i remember watching ratatouille and the famous tag line is 'anyone can cook'. yeah anyone can cook. adani can cook too. hehe. oh i just need to be passionate.

thankfully i have a supportive someone that he at least makes me want to cook. so this evening, i'm going to try nasi goreng serai with chicken black pepper for dinner. insya Allah. wish me luck!

Friday, 19 February 2010

Alhamdulillah

syukur ya Allah atas segala rahmat dan kasih sayang-Mu. Alhamdulillah kami telah selamat diijabkabulkan pada 12 Feb 2010. terima kasih kepada seluruh keluarga dan sahabat handai yg bersama meraikan kegembiraan ini :)

jujurnya, saya terharu dan sebak saat mendengar lafaz akad suami tersayang. sekali lagi Allah campakkan kasih sayang yg tidak terhingga ke dlm hati saya sebagai seorang isteri untuk seorang suami.

saya juga terharu bila mendengar ahli keluarga berpesan pada suami agar menjaga saya baik2.

dan saya paling terharu bila satu ketika suami datang memeluk saya ketika saya baru terjaga dari tidur, lalu mengajak saya menziarahi kubur arwah abah.

perasaan ini, milik Tuhan dan Tuhan saja yg tahu. mereka2 yg telah melalui saat yg saya lalui juga pasti tahu.


:)

ya Allah, satukanlah kami dunia akhirat.

Saturday, 30 January 2010

tenanglah wahai hati

mood swing sgt teruk minggu ni. terlalu banyak bermain di fikiran. kadang2 dirasakan rumit. itu baru di fikiran. belum lagi ditanya perasaan. Tuhan saja yang tahu.

saya masih bersyukur. bersyukur dengan kehadiran orang2 tersayang disekeliling saya. Tuhan menguji, namun jika saya bersyukur dan mampu mengambil hikmah drpd ujian tersebut, sudah tentu saya akan temui penyelesaiannya. hingga malam ini Alhamdulillah, beberapa perkara semakin menunjukkan jalan yg mudah.

terima kasih ibu, terima kasih kakak, terima kasih semua.

teruskan berdoa, teruskan berharap, agar semua kan baik-baik saja.

**esok, saya rehat minda seketika. akan ke terengganu meraikan perkahwinan seorg teman. selamat pergi & pulang insya Allah.

Monday, 25 January 2010

Alhamdulillah, i've found a house to rent this evening located 5minutes drive from office, Taman Mentiga Jaya. the rate is a bit higher compared to all houses at the area tapi mana nk cari lagi?? i am thankful. really am.

insya Allah i'll be moving in this early february right before the wedding leave. so that when we come back here, we have a place for ourselves to live together. our home :)

anyway abg has also found a place in KL just nice for us both. yup we need to rent both in KL & pekan. temporarily i hope. i pray for better things to come in the future. to live together always.

insya Allah.

Monday, 11 January 2010

oh his name & my name!

Alhamdulillah invitation card is ready
and i'm inviting you my dear friends:)


___________________________________________


[Jan 2009: engagement preps]

that girl by my side,
she's going to be the bridesmaid ;)
insya Allah



Tuesday, 5 January 2010

selamat 2010

ia tidak lagi 'bulan 2 tahun depan'..ia adalah 'bulan 2 tahun ni..bulan depan'..have to admit that i'm happy for that fact..and i keep praying things will go as per planned..you pray for me too keh :)

selagi belum tiba hari kejadian..rase byk sgt yg belum setel..risau..takut..

saya masih ragu2 masih terfikir2 masih terfigure2 warna baju 13/2 nanti..baru 3 hari lepas saya tengok baju tu tapi dh confuse warnanye..saya nk cari tudung yg sesuai..penat membayangkan tapi masih confuse..baru saya sedar byk sungguh tone purple..royal purple lah..lilac lah..ape2 lagi lah..smpai saya pon dh terpaksa tell myself to say ok to any purple..saya suka kaler purple dh lame..since uni..

saya tak penah terfikir kombinasi warna yg telah saya pilih..tapi kali pertama saya nmpak baju tu..saya terkelu..hmmm..combination of purple and turquoise..so admire..nmpk cam biru nila pun ade..hmm..aihhhh..nk pilih tudung kaler ape nih?