Thursday, 25 June 2009

1, 2, 3



1) jam tangan BUM kaler pink ni hadiah harijadi masa tahun..2003 kalo tak silap..penah tukar bateri sekali..pakai jam ni sampai rosak talinya..mula2 nak beli jam baru..survey dan survey..dan almost nk beli jam baru..tetiba rase sayang sgt2 kat jam ni..jadi saye amik keputusan tukar tali jam saja..stick ngn kaler pink..dan pakai la sampai hari ni..i love i love :)



2) vincci kaler brown size 6..sangat suka sandle ni sbb sangat comfortable..sangat susah nk jumpe sandle or kasut yg sangat affordable tapi sesuai dan selesa dan bleh pakai lama..ingat lagi..saye baru beli sandle putih tapi tak sampai satu hari pakai..kaki dah melecet..masa jalan2 terus amik keputusan nk beli sandle baru..and yeay dapat sandle ni..terus ku tinggalkan sandle putih yg melecetkan itu dekat satu tempat dlm shopping mall tersebut..hehe..lame jgk pakai sandle ni..my best one..tapi skrg dah haus and seems like i need to find a new one..and honestly..i feel sad..peliknye :(




3) another brown vincci..ye lagi2 brown..handbag kesayanganku pun brown..yeay yg ni sangat best pakai..sangat sayang this one jugak..santai ke mana saja kdg2 dlm ofis pun..ni beli tengah thn 2007 kalo xsilap (mmg xsilap kot..mase kat kolej negeri pkai ni) tapi tetap jadi pilihanku sampai hari ni..dah rosak die punye tapak..tapi still nk pakai jgk..suke sangat2 :)






saye bukan shopaholic..kalo shopping pun..susah nk jumpe yg saye betul bkenan dan selesa..tapi bile dah jumpe..saye akan selalu pakai and sayang sangat..xkisah org cakap apepun..like those..i love them much :)


Wednesday, 17 June 2009

a great cure of this boredom






i don't know why that i'm still into these photos to be uploaded here. this is not an update i know. but i realize that each time i take a look at this moment in my life, i'm thankful that i was given such opportunity that i can always remember.


Wednesday, 3 June 2009


"hadapi dengan senyuman
semua yang terjadi biar terjadi
hadapi dengan tenang jiwa
semua kan baik-baik saja

bila ketetapan tuhan
sudah ditetapkan tetaplah sudah
tak ada yang biasa merubah
dan takkan bisa berubah

relakanlah saja ini
bahwa semua yang terbaik
terbaik untuk kita semua
menyerahlah untuk menang"

by Tn Hj Hamichan b. Zain
IKM TSYA 09