Monday, 9 May 2011

cepatlah 16 mei!

selesai packing dan makan..pkul 6.45 ptg smalam..kami siap2 nk ke stesen lrt..


me: mane wallet abg?
hubby: sinih (smbil ltk tgn pada poket)
me: handphone abg?
hubby: sinih (sambil ltk tgn pada poket lagi satu)
me: by? (myself)
hubby: sinih (sambil letak tgn ke dadanya)


aahh i started to cry again at that moment and we immeadiately hug each other.

you will always stay in my heart too my dear.

it will be a long weekdays for me this week. luckily it is just one week this time and he will be back next monday.

camane la sblom ni saya bleh survive kat pekan jumpe husband hujung minggu je. seolah2 saya dh lupa semua tu dan bersedih bila husband nk ke lautan smalam. come on kena biasakan diri, ok. sgt solute pd isteri2 yg husband kena pergi rig/outstation lebih lama dari tu.

apepun, kita doakan saja kan semoga semuanya selamat di sana. selamat pergi, selamat melakukan tugas dgn baik, dan selamat pulang, insya Allah.


abg, by tggu abg balik.

5 comments:

:: Liney :: said...

are...
so sweet... jaga diri eh...cuba cari aktiviti utk isi masa lapang.. jgn fikirkan sgt..

puteri said...

dani,
ingatkan tunggu 16 mei hari guru. hihi.

plain_jane said...

hehe.. sweetnye... ;)

asna cute said...

tabah ya.. ada jugak kawan asna sorg mcm tue juga. husband g rig drpd tunang sampai la ke anak 1 dah masuk few months bru husband dia betul2 balik darat keje office semula. =)

daniadanis said...

kakliney..thanks :) tula tiap2 hari are mesti keluar hehe..ni cousin are ade teman..nway nnti update cerita ke riyaz ok :)

tikah..hikhik selamat hari guru..perjuangan seorg guru hanya Allah yg mampu membalasnya :)

jane..hikhikhik thanks..2 days to go ;)

asna..lamenye huhu..she must be a very strong person..nway thanks asna..insya Allah..are biasakan diri..:)