Wednesday, 15 October 2008

rini, this post is for u!

oh rini, HAPPY BIRTHDAY to you!!


hi semua :) ni rini. cantik kan? hehe. i know her since our first year kat utm, bersama ngn atul. satu course, sebilik, kdg2 sepinggan, sebantal, secawan dan sebagainya. and mostly, she's the person whom i feel comfortable enough to share my story about me and aman. haha. sbb die xknal aman kot. mm, bile dh jadi roomate, kdg2 baik, kdg2 gaduh. haha. rini, kite slalu gak gaduh kan smpi masam2 muka. tapi cool balik. tu yg best. byk la citer2 dulu pasal kami berdua dan group mbr yg len tapi panjang plak nnt nk citer kat sini:) rindu plak zaman kat utm. tapi yg saya ingat sampai hari ni, macam mana rini ni jaga saya masa demam dlu. kol 1, 2 pagi pun die still lap badan saya ngan tuala basah. she took a very good care of me. thank you thank you thank you.

last year, masa mula2 keje kat seremban, rini n mak rini pun slalu support. pernah nangis depan mak rini sbb tension n rindu nk balik umah. hehe. tapi, rini n her mom mmg veeeeery nice.

rini, a lot to say here i know but the simplest is, i'm glad to know you, always. i pray that u live a happy life ahead n cepat2 jumpa ur prince charming:) be happy keh. you always deserve the best. i love you, friend!

2 comments:

Atikah said...

3 serangkai di utm (shd)

~adani
~atul
~rini

daniadanis said...

oh miss those days:)