Thursday, 26 January 2012

hehehe

nak tergelak la plak tulis entri ni. haha. maafkan saya atas entri ini, haha i mean agak kekok jgkla nk tulis and tepek gamba sini, to publish this kind of entri. cam syok sendiri pulak. takde keje? eh ade..masak pun blom lagi nih hehe ;) this is my personal blog of course tapi bila nak di publish, haruslah ade perasaan ini. lainlah kalu lepas tulis i simpan entri ni dalam laci bilik umah i kan? ;)

bukan apa, rasa boring pulak dgn tudung lama. sejak jadi student ni saya tahu saya sempoi sgt. pakai tudung yg sama je i mean gilir2 4 tudung yg plg suka. i love the way i am. asalkan selesa and that is prinsipku. fashion2 style2 ni jauh sekali la i'm not that type. my husband pun kenal i sejak zaman i comot lagi hihi. so this is just between myself and i. i actually have lllllllotss of tudung tapi tergantung saje sejak tak kerja ni. i am currently so not into them all and i don't know why. padahal those are from ariani and some are from other established brand yg coraknya cantik2 la. but now hanya tersusun tergantung tidak ku sentuh diri mereka. i even gave some to my cousin so berguna jgkla tudung tu kan for her. yang lain simpan la. mana tahu kot2 one day tetiba terasa nk pakai balik semuanyeee hehe.

alahai panjang pulak mukadimah. isi kandungannya sebenar ialah, tadi i pergi jln tar together with my sis in law. nk usha tudung lah. hehe sekali rasa ingin mencuba tudung ni; 2 pieces.







ok jgk pada mata saya. takde la buruk sangat. ye ke?






tapi leceh la pakai spek. rasanya kalu tak pakai spek lagi ok kot. cam kat bawah ni. tapi takkan nk tanggalkan spek semata2 tak nak nampak pelik kan. haha teraba2 nanti sendiri jgk susah. i maafkan u wahai spek ;)






ok ke tak ok kena tanya my husband lah actually kan. i hope dah beli ni i akan pakai lah. huhu. banyak sgt benda yg i beli tapi end up tak pakai. sape sama perangai dgn saya angkat tgn? hehe akhirnya asyik ulang pakai apa yg dirasakan selesa and betul2 suka je. kan kan kan ;)







oklah dh tak tahan gelak dah masa mengambik gamba ni. hehe malu tapi nk post. tadi ade jgk usha blouse tapi cam biase lah susah benar nk jumpe yg berkenan. jaranglah, labuh sangat lah, singkatlah, ketat sangatlah hish susah susah. nak cari blouse utk gadis melayu di negara sendiri Malaysia tercinta pun susah. ade tak pereka melayu yg sudi menepati ciri2 blouse yg sy suka? hikhik ok lah bye ;)



- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

Liney said...

hehehe... love this entry... ermmm... a'ah kan, are punya koleksi tudung byk coz are antara yg terawal pkai tudung 'ekspres' ni.. nape tak gayakan nya (hehehe... i ni mek jangok)... tp yea la kan, kdg2 kita tend to wear apa yg kita selesa... by the way cantik tudung baru u tu tp,kenapa kelepek kat tepi? rasanya tak payah kot...

Lisa Hz said...

peewwwittt auntie are! comelnyeeee... kata faheem. kiikki =D

lisa dulu2 duk recycle tdung jgk are. lps tu sejak da makin sarat n malas yg amat nk iron tdung bawal tu, slowly rajin blk sgah kedai bli tdung da siap ada awning tu. tenang sikit tetiap mlm xpayah pk nk iron tdung! hehehe

asna cute said...

hehe haikal dh pandai main tarik2 tudung asna tukar pki tdung express juga hehe

daniadanis said...

kakliney..
haha xyah kelepek tepi kan..ok2 i tak kelepek tepi hikhik..seb baik tudung ni are selesa pakai..

mama faheem..
thank you mama & faheem..hikhik tu la kan xyah iron tudung dan dh sedia terbentuk..sarungkan aje..zasss..;)

asna..
oh haikal lasaknye sian ibu nk bergaya..tpi tudung 2 layer yg asna pki tu cantik..beli online kan?

asna cute said...

yup. tp tru FB. kat FB asna ada owner dia tag gmbar tdung tue ;)