Monday, 17 August 2009

hi semua,


kadang2 rase cepatnye masa berlalu..kan..

rabu 12 aug saya mula keje balik selepas seminggu cuti H1N1..malam tu jugak la handphone saya rosak..menangis sakan saya malam tu..perasaan itu..Tuhan saja yg tahu..saya harap akan dapat balik handphone tu secepat mungkin..rindu betul..

minggu tu..semua staf ofis sibuk dgn persiapan konvo..maklumlah..dah cuti seminggu..semua kerja tertangguh..tapi Alhamdulillah..Sabtu 15 aug hari tu majlis berjalan lancar..satu pengalaman berharga buat saya..melihat pelajar naik ke pentas menerima habuan masing-masing selepas semusim di IKM..saya bangga..saya sebak..saya syukur..

hujung minggu baru ni jgk..sabtu di petang hari..aman datang..yeay happy! we went for window shopping tapi gagal ketemu yg dihajati di hati..huhu..tak pelah..mungkin lain kali..we then decided to mamam satay for dinner..sekali-sekala makan and borak sama-sama..

hari seterusnya..we both tgk citer Aliens In The Attic..haha..kelakar..if you are in need of laugh..you may try watch this..i recommend you :)

oh itu semua hujung minggu lepas..cepatnye masa berlalu..hidup..kadang2 kita gembira..kadang2 kita hanya mampu berdoa memujuk hati..tapi saya tetap hargai dan ingati hari2 gembira dalam hidup saya..

sukar nk gambarkan perasaan saya ketika ini..saya dah tak jumpa perkataan utk menggambarkannya..perkataan lain di sebalik gembira..entah lah..pening..pening :) sudahnya..setakat inilah entri untuk kali ni..

hanya memerhati..belajar..dan berdoa..agar semua kan baik-baik saja..

4 comments:

JMR said...

SIMPLIFY UR LIFE!..

**x sabar nk tgk adani+aman atas pelamin..:-)

cookie devine said...

at last u happy my dear.

daniadanis said...

JMR
doakan..:p

cookie devine
hi..thanks dear..
we know each other? i checked on ur profile but seems like i got no clue to tell the person you are..introduce please..i would love to know ;)

Anggerek said...

ani,

u happy, m happy for u...
always pray for u